Sopa de cabra el boig de la ciutat 30 anys

 després

Sopa de Cabra: El Boig de la Ciutat 30 anys després

La sopa de cabra és un clàssic de la gastronomia catalana, especialment a la ciutat de Badajoz. Els seus orígens es remunten a l'època medieval, quan algunes ciutats van començar a produir cabres per alimentar-se. Aquest plat ha perdurat al llarg dels segles i s'ha convertit en un dels plats més emblemàtics de la gastronomia catalana.

El Boig de la Ciutat és una versió molt més elaborada de la sopa de cabra. Va ser inventada el 1990 per un cuiner anomenat Josep Maria, que volia crear un plat que fos únic i específic de Badajoz. El plat és una sopa de cabra amb una gran varietat d'ingredients, com ara llard, ceba, tomàquet, pebre i diverses herbes.

Des de llavors, el Boig de la Ciutat s'ha convertit en una de les sopes més famoses de Badajoz i es pot trobar a molts restaurants de la ciutat. És tan popular que s'ha convertit en un dels plats clàssics de la cuina catalana, i està present a molts dels restaurants d'alta cuina de tot el país.

Malgrat que el Boig de la Ciutat va ser inventat fa més de 30 anys, encara és un dels plats més populars de la gastronomia catalana. Aquesta sopa s'ha convertit en un plat emblemàtic de la ciutat de Badajoz, ja que els seus ingredients són fàcilment disponibles i són econòmics. A més, és un plat molt nutritiu, ja que conté una gran varietat d'ingredients saludables.

El Boig de la Ciutat és un plat molt versàtil i s'adapta a les preferències de qualsevol persona. Els ingredients es poden canviar fàcilment, així que es pot experimentar amb la recepta per aconseguir el gust desitjat. És un plat ideal per compartir i gaudir amb els amics i la família.

Així doncs, la sopa de cabra, i en concret el Boig de la Ciutat, segueix sent un dels plats més emblemàtics de Badajoz, després de més de 30 anys. És una sopa nutritiva, versàtil i econòmica que pot ser gaudida per tots els gustos i que segueix sent un dels plats més populars de la ciutat.